Skip to content

Welkom bij Jippekids

Hallo, en welkom op onze website!

Laten we onszelf even voorstellen….

Wij zijn Sanne en Jeroen.  Trotse ouders van 2 leuke kids. Joppe (2016) en Jinthe (2017). Door deze 2 namen samen te voegen kwamen we al snel op de naam Jippe kids.

Door de jaren van het ouderschap heen hebben we veel kinderspulletjes gezocht, gekocht, maar ook niet altijd gevonden….  of toch niet zoals wij het graag wilden.

Daarom groeide bij ons het idee om een webshop op te starten waarbij ouders terecht kunnen voor leuke, handige maar vooral ook betaalbare baby- en kinderspullen….  We hopen hierbij onze ervaring met jullie te kunnen delen en inspiratie te brengen voor jullie kleine kids.

Groetjes en veel winkelplezier!

Wij werken met verschillende grote en minder grote merken samen.  Hierdoor kunnen we helaas niet de volledige collecties online zetten.  Maar als je iets tegenkomt van een merk waar ook wij mee samen werken, kunnen wij altijd wel bestellen wat je er graag van zou hebben.  Kortom, we hebben voor iedereen wat leuks.

Zit je nog met wat vragen, twijfel niet en neem zeker contact met ons op!  Wij doen ons uiterste best om je verder te helpen. 

Je kan onze producten ook vinden in
Winkel vol winkels
Stationstraat 1
2910 Essen

Veel winkelplezier!

Sanne en Jeroen
Jippekids

Blijf op de hoogte!

JippeKids

Bij ons vind je de leukste baby- en kinderspulletjes. Maak je keuze uit onze webshop of bij Winkel vol Winkels in Essen.